|
Metro Punct
|
|
31-08-2010, 12:23 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Metro Punct
^^ pot sa te intreb de unde ai auzit? mie mis e pare o prostie acest fapt. chiar daca sortimentatia e saraca la metro punct cine doreste produse care le gas la bacau le poate avea si in piatra livrate (politica firmei). deci care ar mai fi rostul deplasarii la bacau? discounturile de care beneficiau la bacau le au si in piatra in continuare.
proud to be nemtean |
|||
|
Reclame
|
|
|
|
31-08-2010, 12:54 PM
|
|||
|
|||
|
simplu: de la cei care-si fac cumparaturi la Metro! Aici in Piatra nu ar fi o gama foarte larga de produse asa cum sunt in Hiper, iar pe acei oameni ii intereseaza articole pe care nu le gasesc la Dumbrava! Eu cred ca oamenii aia nu's ,,defecti'' la minte, iar atunci cand ii intereseaza ceva, nu stau dupa ,,disponibilitatea'' celor de la noi!
ANTI INCOMPETENŢĂ
|
|||
|
01-09-2010, 06:18 PM
|
|||
|
|||
|
am fost si eu ieri pe acolo ... parca e Billa ca marime , iar preturile nu difera foarte tare de kaufland ... chiar in kaufland gasesti uneori produse mai ieftine!
== is negru in ceru' gurii ==
|
|||
|
02-09-2010, 07:46 PM
|
|||
|
|||
(31-08-2010 12:54 PM)ionutz_fii Wrote: simplu: de la cei care-si fac cumparaturi la Metro! Aici in Piatra nu ar fi o gama foarte larga de produse asa cum sunt in Hiper, iar pe acei oameni ii intereseaza articole pe care nu le gasesc la Dumbrava! Eu cred ca oamenii aia nu's ,,defecti'' la minte, iar atunci cand ii intereseaza ceva, nu stau dupa ,,disponibilitatea'' celor de la noi! in fine daca spui tu asa dar eu ma indoiesc de acest lucru punandu-ma in situatia lor. proud to be nemtean |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|