Nick:  
Pass:     
Register Help Member List View New Posts View Today's Posts

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maternitatea Piatra Neamt modernizata
16-04-2009, 07:37 PM (This post was last modified: 16-04-2009 07:38 PM by kpac.)
Post: #1
 
Maternitatea Spitalului Judetean Neamt va intra in reabilitare din luna iunie. Renovarea face parte dintr-un program al ministerului care a decis ca unele unităti să fie modernizate pentru a ajunge la standarde occidentale.

Reabilitarea urmeaza sa inceapa de la 1 iunie si presupune modernizarea saloanelor de rooming-in in sensul că la fiecare doua astfel de saloane va fi construita o toaleta. In acest moment, existau in toata sectia doar doua toalete comune ceea ce crea multe inconveniente mamicilor sau gravidelor. De asemenea, va fi modernizat blocul operator, saloanele pentru gravide, cele pentru lehuze dar si cele in care stau si nou născutii. In plus, se doreste construirea unor saloane in care gravidele vor naste „singure“, la venirea pe lume a copilului putînd asista viitorul tatic sau rude apropiate. „Renovarile care se vor face isi propun sa modernizeze maternitatea si sa ofere standarde occidentale mamicilor si gravidelor. Toate aceste imbunatatiri vor face ca serviciile medicale sa fie unele de calitate iar bebelusii vor putea veni pe lume in conditii absolut decente.

sursa: Monitorul de Neamt
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17-04-2009, 08:19 PM
Post: #2
RE: Maternitatea Piatra Neamt modernizata
veste super dar nu stiu cati tatici vor avea curaj sa asiste la nastere. :D

proud to be nemtean
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-07-2009, 01:22 PM
Post: #3
RE: Maternitatea Piatra Neamt modernizata
Oau.cea mai tare veste pe care puteam sa o aud astazi.Ar fi super sa se faca asa ceva.tinand cont de lucrurile care se auzeau deunazi despre maternitatea din piatra.eu una am auzit lucruri cam urate mai ales despre peronalul de acolo.Poate pana o sa am eu un copil or sa se schimbe si astea.speram macar.foarte multe din cunostintele mele au nascut in alte orase:iasi,tg mures,etc.Am auzit insa si persoane care au spus ca totul a fost ok si medici si moasele s-au purtat bine.parerile sunt impartite.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-07-2009, 12:50 AM
Post: #4
RE: maternitatea p neamt
ce mai stiti de maternitate termina lucrarile pana de craciun?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)piatra-neamt.net © 2007-2013