Post Reply 

Thread Rating:
  • 4 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piatra Neamt mall
02-09-2007, 04:34 PM
Piatra Neamt mall
"Mall-ul" din zona pietei centrale va fi dat in folosinta in luna decembrie , conform Primariei Piatra-Neamt ( greu de crezut din cauza lucrarilor actuale) . el va cuprinde 2 etaje de parcare supraetajata + spatii comerciale
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Reclame
10-09-2007, 10:06 AM
RE: Piatra Neamt mall
Da . sa vedem ce mall hibrid o sa iasa aici . macar sa vina niste firme klumea . nu sa gasesti turcisme si alte prostii . am auzit ca o sa aiba 2 etaje parcare supraetajata , si 3 de spati comerciale , din care ultimul etaj cu restaurante si fast-fooduri . e bine ca o sa fie . sa asteptam luna decembrie acum :)
Find all posts by this user
15-09-2007, 01:28 PM
Abia astept sa vad acest mall.! Oare-l putem compara cu restu'?
18-09-2007, 11:46 AM
Sper sa aiba si KFC sa infrupt ca un "mistrez" din Crispy Strips :D
18-09-2007, 12:03 PM
speram si noi . macar o sa mai fie un loc unde sa mergi sati omori timpul . pacat totusi ca il face asa mic . mergea unul dublu . adica 25.000 mp
30-09-2007, 05:53 PM
dar mall-ul de la 1 mai cand se termina? si va avea vreunul dintre ele multiplex? cat despre firme si eu sunt de acord sper sa nu vedem o noua petrodava in cadrul mall-urilor.

proud to be nemtean
30-09-2007, 09:54 PM
mallul de la 1 mai . de pasti o sa fie gata . nu o sa aiba multiplex nici unul :( . nu scrie pe site http://www.galleriagtc.ro/piatra_neamt/home.html . si noi speram acelasi lucru :D . iar cazul petrodava . parca parca incepe sa isi schimbe fata si pe interior fata de ce era acum 2-3 ani . mai o cafenea , cateva magazine mai calumea . poate sa sa fie mai tare in cativa ani
13-10-2007, 12:02 AM
dupa cum se poate vedea in pozele recent adaugate in albumul interactiv, complexul corercial tip mall prinde contur :beer2: sper sa se tina de promisiune si la sf lu decembrie sa fie gata
17-11-2007, 02:02 PM
mallu`de la 1 mai care o sa fie gata de pasti ma rog ala.sa aiba ceva adevarat .Nike,Adidas,Reebok,Champion,Geox .sa nu aud de NZ sau Kanjim firme de papuci din astea :D si apropo astia in italia .o firma populara de ghiozdane ''seven'' sunt facute in romania.scrie made in romania.nustiu unde leo face ca na .miam luat si eu un ghiozdan din ala sa il am de rezerva acolo.si cand ma uit.

sunt ghiozdane care le gasesti cu minim 20-25 de euroi.si sunt destul de bune ala pe care mi lam luat il am de 2 ani nu so descusut un fir de la el.chiar daca nu prea lam uzat.si asta .dar na.
19-11-2007, 10:55 AM
Ultima reduta a comertului alimentar modern, Piatra Neamt, va avea doua malluri in 2008
Dezvoltarea formelor de comert modern aduce zeci de milioane de euro in zone ignorate pana acum de investitorii straini. In Piatra Neamt, oras in care retailul modern a intrat pentru prima data la inceputul anului, dezvoltatorul imobiliar GTC (Globe Trade Center) si Primaria vor investi peste 20 mil. euro in doua malluri programate pentru 2008.

Orasul cu 120.000 de locuitori din nord-estul tarii, regiunea cea mai ocolita de retailerii straini din cauza emigrarii populatiei si a salariilor mici comparativ cu media la nivel national, va cumula investitii de circa 37 mil. euro in dezvoltarea comertului pana in 2009.

In plus, compania israeliana Aura Investments, partener al GTC, a anuntat un proiect rezidential de 18 mil. euro in Piatra Neamt. Dezvoltatorul a achizitionat la inceputul acestui an terenul pe care va construi 180 de apartamente, platind circa 1,4 mil. euro.

Kaufland a fost primul retailer international care a intrat in Neamt investind 7 mil. euro intr-un hipermarket de 5.
Sursa:ziarul financiar

proud to be nemtean
29-12-2007, 12:15 AM
eu zis ca primul o sa se deschida cel de la 1 mai . la cum lucreaza baietii la mallul pinalty . are sanse sa il descida anul viitor de craciun :D
Reclame
06-01-2008, 06:09 PM
am trecut azi pe acolo si am vz ca se lucreaza de zor la mall la 1 mai in ciuda conditiilor meteo. in acelasi timp la piata nu se vedea nici o miscare(pesemne ca e mai frig la piata decat la 1 mai:D)

proud to be nemtean
06-01-2008, 07:36 PM
mda.cam cate sute de metri este distanta ?
12-02-2008, 10:12 PM
[Image: 2136632570103010241S600x600Q85.jpg]
[Image: 2104580950103010241S600x600Q85.jpg]

proud to be nemtean
13-02-2008, 02:47 PM (This post was last modified: 13-02-2008 02:56 PM by ionutz_fii.)
Iata in imaginile de mai jos exemple de mall-uri adevarate! unele dintre imagini sunt chiar din romania,altele din strainatate. am vazut pe youtube niste imagini din bacau cu arena aia a lor.fain, n-am ce spune!
problema ca si la suceava construiesc aia mall-uri adevarate, imense, iar in piatra nu vin nici un fel de investitori.
bine . bine vor spune unii, ca suceava e mare si tare.:snork_lach: sa stiti ca eu stau acolo de 5 ani(faculta, nu altceva) si orasul ala este mort din toate punctele de vedere, plus ca este mai mic decat piatra cu cateva zeci de mii de locuitori.
intrebarea mea este alta: oare o sa apucam noi zilele alea in care vom avea ceva asemanator si in piatra?
vor vrea unii oameni de afaceri sa investeasca in piatra neamt, sau orasul nostru va ramane cu eticheta aia de "oras al liu pinalty " sau "orasul ala unde e echipa aia de fotbal ceahlaul care trebuie sa retrogradeze " sau "orasul ala cu tarani prosti lua-iar dracu mai repede(asta zic unii despre noi)".:crybaby:
daca va deveni oras turistic avem nevoie MACAR DE UNUL de astfel de mall , ca turistul sa poata sa-si petreaca si altfel o zi de vacanta in caz ca vremea va fi potrivnica.
+ ca da si bine

Attached File(s) Thumbnail(s)

Gun_bandanaANTI INCOMPETENŢĂGun_bandana
13-02-2008, 03:14 PM
da ai dreptate . suceava ar noroc doar de manastirile din judet + ca orasul suceava e mai mic ca numar de locuitori decat piatra ! . asta e . o sa asteptam pe viitor sa vine altcineva sa deschida un mall adevarat, cu cenematografe si tot ce tine de un mall din zilele noastre
13-02-2008, 07:14 PM
suceava are mai multe "noroace": aeroport, granita, tranzit, E85, universitate, +CEL MAI IMPORTANT: ""EVAZIUNE FISCALA"". de asta se invart atatia bani pe acolo si atrag atat de multi investitori.(metro,carrefour, kaufland, selgros,dedeman, baumax,iulius mall,galeria mall etc)dar ca dezvoltare economica in moldova dupa iasi si bacau piatra neamtul e la putere. e pe termen lung la suceava cat se mai poate si la un moment dat va pica.

proud to be nemtean
13-02-2008, 08:43 PM
@ kpac . :) sa facem niste manastiri prin jurul piatra neamtului . una chiar in parcare la kaufland . alta . langa gara . ca deh. s-a deschis si telegondola =)) adik . se deschide :) . evaziune fiscala ? nu prea cred eu ca e atat de mare . dar. dak ea exista. se vede diferentza :) nu? deci . cn pune bani pt clopotnitza ?
13-02-2008, 09:36 PM
clubbman tu te gandesti ca suceava va pica? eu sunt 50-50%.fifty fifty :)))

daca va fi de interes piatra neamt se vor muta investiitile la noi.dar in rest care ar fi motivul pentru care suceava va pica?
13-02-2008, 10:57 PM
pentru ca cei care fac evaziunea fiscala in cele din urma cred ca vor plati si cand se va stopa acest fenomen atunci abia se va vedea potentialul real al sucevei

proud to be nemtean
14-02-2008, 12:06 AM
asa zic si eu . ca odata si odata tot o sa ii inchida pe cei care fac evaziune fiscala . si toate se vor muta la noi in orash. dak nu . pe la moldoveni :)
Reclame
14-02-2008, 09:59 PM
pai sa descoperit ca hypermarketurile din suceava fac evaziune sau ce :))?
14-02-2008, 11:07 PM
chestia cu evaziunea am mai vazut-o pe http://www.domnuleprimar.ro ,dar nici vb de asa ceva!
stiti ce ma constrasteaza pe mine?
iata ce: cu atatea hipermarketuri, sucevenii au plecat la cernauti sa-si cumpere tot ce aveau nevoie, mai ales ca nici nu le trebuiau vize! hipermarketurile erau destul de goale!
sa va mai spun ceva: selgros e imens si gasesti tot ce vrei.dar. sufla vantul prin acel hipermarket!
nici un amarat de client!NIMIC! i-am intrebat prin mail pe cei de la centru daca nu au de gand sa deschida si la noi un amarat de hipermarket, ca si asa au venit la noi in oras sa imparta legitimatii de intrare, ca aveau si aurolacii de la intersectia de la spital!
mi-au raspuns ca nu vor , caci au deschis in bc,is,sv si nu se mai impun altele!
le-am spus ca or sa dea faliment, ca nu are cine sa le cumpere !
mi-au spus ca-mi multumesc si sa nu le port de grija. OK! acu se gandesc sa se mute in botosani!
intrebarea catre voi e urmatoarea: SUNTEM ASA DE MULT URATI DE MARILE COMPANII SAU NU SUNTEM DELOC INTERESANTI?
NU STIE PRIMARIA SA ATRAGA INVESTITORII? NU SUNTEM DESTUL DE BINE VAZUTI ?
IN CONCLUZIE , PRIN DECEMBRIE 2007(15 SAU 16)pe domnuleprimar.ro am intrebat daca
nu au de gand sa atraga ceva investitori pt mall-uri si mai ales hipermarketuri. mi-au bagat la inaintare "PORCARIA" de la 1 mai care de fapt la parter are un supermarket care va concura cu plus, iar la etaj un fel de altex.Asta e MALL?asta-i un "RAHAT"(scuze de limbaj, dar asta este!)+ ala de la piata. eu tare cred ca va fi un fel de petrodava, adica 0 barat! Ati vazut pozele alea care le-am postat?
nu in ultimul rand si-au dat unii cu parerea la re. . si mi-au dat cu fidelio, kaufland, cosmos, prima si plus si ca asta ar fi de ajuns!
nah.!
voi ce parere aveti? este normal ca intr-un oras cu aspiratii de oras turistic sa nu avem si noi un hipermarket ca lume, nu porcarii, si un mall macar in stilul iuliusmal?
nu primaria trebuie sa le faca, dar primaria trebuie sa promoveze ca lumea orasul asta!
nu stefan , ci oamenii care sunt platiti pentru asta!
eu am totusi impresia ca nici nu se doreste de catre unii sa intre pe piata locala marii investitori!
ce parere aveti?

16-02-2008, 12:47 AM
uite. eu ieri am fost la bacau si am trecut prin fatza pe la arena mall . ce sa zic . super tare . o gramada de lume pe acolo . prea misto. si sincer . am zis . " cand o sa se faca si asa ceva in Piatra neamt?" raspunsul . mai peste cativa ani . poate cand o sa curga bistritza in sus . tragic. :| sincer . eu unu . si nu sunt singurul . care zic ca piatra neamt are potential mare . si o sa vada investitorii mai mari ca o sa aiba nevoie de spatii unde sa deschida asa ceva si nu o sa mai aiba unde . . plm ramane doar de oficialitati :| :|
18-02-2008, 05:01 PM
sa revenim la "mall-ul" care o sa apara in zona pietei centrale . pana in vara at trebui sa fie gata . constructia este aproape gata din ce am vazut eu . mai urmeaza finisaje si alte chestii care o sa dureze cateva luni
18-02-2008, 11:20 PM
ala e Mall? =)) omg :) ala e unic 2 . ceva mai mare cu parcare putzin mai mare .:)) atat . iti zic eu ca tot asa o sa fie . exakt ca in unic . magazine(standuri) cu marfa de bazar :) pariu fac . nu o sa fie . Kfc . alea alea .
19-02-2008, 01:05 AM (This post was last modified: 19-02-2008 11:38 AM by kpac.)
inca o data sspun ca in piatra nu se doreste sa se faca nimic fain
NIMIC!
uitati-va si voi la tv sa vedeti atacurile politice impotriva administratiei! pai investitorii vad acre e treaba in piatra si prefera sa ocoleasca orasul!
problema e ca oarsul asta e plin de COMUNISTI si SMECHERI!
probabil ca vom avea si noi un mall ca lumea cand in toata tara o sa existe magazine de 5-6 ori mai mari decat cele mai mari mall-uri de la ora actuala.
sunt scarbit de ceea ce vad spre exemplu la tele m plus, cum $%^@*E(W ala de frasila aduna toate REBUTURILE din piatra si ii ataca pe cei care vor sa faca ceva in orasul asta!
sa va spun un secret.: am venit odata in piatra cu un tip care a inspectat zona asta .
a ramas mut cand a vazut ceea ce se petrece aici!
mi-a spus ca in felul asta nu are nici o sansa sa faca ceva, pt ca daca acum cand s-au facut atatea in piatra se ataca in halul asta, apai atunci cand o sa intre ''atacatorii'' la primarie, o sa aiba numai de suferit.!
oricum stefan nu o sa mai iese primar, pt ca in orasul asta 75% din locuitori sunt comunisti sau cu mentalitate invechita!
asa ca de ce sa mai vina investitorii in piatra sa-si piarda banii?
piatra o sa ajunga ca unul din orasele alea moarte din valea jiului!
HAI SA CAUTAM ALT SUBIECT , NU PANARAMELE ASTEA DE CONSTRUCTII NUMITE ''MALL'' DIN PIATRA

19-02-2008, 02:16 AM
ionutz_fii ai dormit cu fata in jos ?
eu zic sa nu te mai uiti la tele m.
19-02-2008, 10:23 AM
eu nu-i suport pe aia, dar ma mai uit la ei cand e publicitate in celelalte parti!
nu, nu am dormit cu fata in jos! nu pot dormi asa!
eu doar spun o realitate cruda! nu ma intelege gresit!

19-02-2008, 11:11 AM
daca am gandi ca tine toti, adica negativ, pai atunci ar trebui sa ne mutam in Bucuresti .
nu stiu ce problema ai tu legat de un mall ca in alte orase. Wake up! : e piatra-neamt oras cu 115.000 locuitori (asta in 2006) , putere de cumparare destul de mica : ce vina au cei care conduc orasul in problema asta ? e legat de investititori : cine iti investe intr-o afacere in care investiile nu vor fi amortizate cu siguranta in termen scurt sau mediu ?
si nu cred ca trebuie sa-ti faci griji legat de Gheorghe Stefan : o sa iasa primar cu cel putin 70 % din voturi .

P.S. : cand e publicitate dincolo incearca sa te uiti pe discovery, national geographic, reality tv or sport & music .
Post Reply 

Forum Jump: