-= www.Piatra-Neamt.net =- Forum nemtean

Full Version: Propunere
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nu ar fi mai bine daca toate blocurile ar fi acoperite de primarie? daca blocurile ar fi mansardate de primarie si astfel s-ar crea noi spatii de locuit? astfel toate acoperisurile ar fi la fel si peisajul vazut din telegondola nu ar fi asa "sinistru" sau comunist cum vreti sa-i ziceti.
bravo . buna idee .poate le vine si celor de la primarie . sau cine stie poate le-a venit si o sa o puna in aplicare :D
exista deja acest proiect. dar depinde de structura blocurilor. pt ca nu toate mai pot "duce in spate" inca un etaj. de pus in practica. nu stiu cand.
CJ vrea autobuze moderne pentru Piatra Neamţ

Pînă la sfîrşitul anului, Consiliul Judeţean va trece prin plen o hotărîre prin care se vor achiziţiona 15 autobuze noi. “Avem intenţia de a achiziţiona un număr de 15 autobuze noi, încă de la sfîrşitul acestui an, autobuze care le vor înlocui pe cele vechi, mari consumatoare. Noile maşini vor fi de capacitate de pînă la 21 de locuri pe scaune şi 30 în total”, a declarat Vlad Marcoci, preşedintele CJ Neamţ, care a adăugat: “Este important, pentru că autobuzele primite în administrare de la Primăria Piatra Neamţ sînt mari consumatoare de energie şi sînt şi depăşite din punct de vedere tehnic. Foarte mulţi cetăţeni s-au plîns de calitatea transportului în comun şi este necesar să facem această investiţie, în sensul în care practic, Consiliul Judeţean va suporta 40% din investiţie iar restul va fi atributul societăţii Troleibuzul”. Şeful CJ a precizat că aceste autobuze vor fi achiziţionate în leasing, astfel încît CJ va pune la dispoziţie societăţii Troleibuzul un avans de 20-25%. “Este o propunere care am lansat-o colegilor din toate partidele din cadrul Consiliului Judeţean şi cu care au fost de acord şi sper ca acest lucru să fie validat şi prin votul la prima şedinţă”. sursa:ziarul ceahlaul
ar trebuii sa scoata troleu`.de exemplu in straintatate nu vezi un fir pe sus.insa in romania.trolebuz troleu ceo fi.linea telefonica.netu.etc .la astia e pe sub pamant.e mai bine.ca in romania poate se apuca unu de rupt fire ;))
ce parere aveti despre faptul ca McDonald's vrea sa apara si in piatra?
unde ar fi cel mai bun loc de amplasare?
credeti ca se va concretiza totusi ceva?
Mc Donald's biah (nu-mi place mancarea de la ei) : locul lor ar fi la Mall-ul din 1 Mai
Mi-as dori KFC sa deschida in Piatra Neamt
ionutz,din 2004 cica se deschide mc donald :)) nu mai cred nimic
daca e sa spun locul unde ar fi construit,parerea mea ca intr-un centru comericial,daca se va deschide carrefour.
Reference URL's