-= www.Piatra-Neamt.net =- Forum nemtean

Full Version: Cum facem forumul sa fie mai bun/util?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

 1. Mi se pare destul de inaccesibil forumul (de ex. pt a pune prefix in fata listei, adica 1,2,3 etc. este destul de complicat fata de alte saituri - nu dau nume, de vazut forumurile mai mari);
 2. Totul este in limba engleza, desi toate ariile sunt cu postari in limba romana;
 3. Sunt prea putini utilizatori pt. un nr. asa de mare de arii, deci ar trebui pana va faceti utilizatori cat mai multi sa mai restrangeti ariile si apoi pe parcurs sa mai reintroduce-ti cate una. Degeaba aveam 1000 de arii, daca avem 15 utilizatori (este un ex. fictiv). ;
 4. Nu prea am auzit de acest forum, l-am gasit pur si simplu dintr-o intamplare. Ceva reclama, pe unde trebuie, nu strica.;
 5. Suna urat in regulament: Utilizarea acestui forum este un privilegiu si nu un drept.;
 6. Suna urat in regulament: Tineti minte . administratorul si moderatorii au intotdeauna dreptate ! ; Daca desonsideri din start userul, atunci el pt. ce sa mai fie atras de acest forum? Daca se vrea a fi un forum atunci sa fie, forumul este de fapt un camp de bataie intre idei. Daca moderatorii nu pot gresi inseamna ca ei nu sunt oameni, ma rog nu intru in politica si respect autoritatea moderatorilor (da nu trebuie sa va umflati in pene);
 7. Vad ca la mine se inacarca, destul de greu forumul si navigarea pe el e greoaie, dar poate o fi din cauza retelei de net pe care o folosesc, desi pe alte forumuri merge destul de bine.

Cam atat la prima vedere. Tot ceea ce este scris mai sus se doreste a avea rol util, sub nici o forma ofensator. Va doresc o zi buna!
P.S. Orice inceput trebuie laudat, fiind vorba de ceva util; E e de admirat ideea de a face un forum "nemtean".
Am sa iti raspund la intrebari.
1. nu prea am inteles intrebarea
2. nu ai dreptate . sa iti dau exemple 3 forumuri mari din romania . unul printre cele mai mari din lume ( forum.softpedia.com , onlinesport.ro/forum , craiovaforum.ro/forums. si daca nu stii engleza . butoanele au desenat pe ele ce face fiecare.
3. un nr mic de sectiuni din strt impedica dezvoltarea corecta a forumului . ar fi mult mai greu de corectat dupa aceea.
4. nu avem resursele respective deocamdata
5,6. este o politica a majoritatii forumurilor . asta pentru ca sa nu intre userul si sa creada ca poate sa zica si sa aca orice . doar pentru ca are cont pe respectivul forum . regulile sunt facute pentru a mentine o atmosfera cat mai civilizata, nu pentru a supara lumea.
7. forumul este gazduit pe un server din USA, de aceea daca ai o conexiune proasta o sa dureze putin mai mult sa se incarce . majoritatea userilor din lume beneficiaza de conexiuni foarte bune de internet la ora asta

Iti multumim pentru punctul tau de vedere, si speram ca pe viitor sa facem cati mai multi useri multuliti de acest forum.
Sa o luam de la capat:
1. ma refer la a pune numere si a face un fel de antet (lista). Mi se pare mai greu de inteles/realizat, fata de softpedia (ca tot ai pomenit de ei)Am sa scriu cu rosu la punctul 2 exact la ce ma refer la punctul 1 (acel antet al unei liste);
2. ma refeream la faptul ca cel care intra din:
 1. Garcina;
 2. Girov;
 3. Turturesti;
 4. Maratei;
 5. Darmanesti;
 6. Valea Viei;
 7. Damuc;
 8. etc.;

nu stie limba engleza destul de bine si ii e cam greu de inteles. Pt. a avea cat mai multi utilizatori, utilizatorul de rand, cel care tre sa "bage postari la greu" trebuie sa inteleaga rapid comenzile. In privinta mea poti sa scrii in orice limba vrei, atata timp cat forumul este util, ma descurc eu.
3. Eu daca am o intrebare si vreau sa o postez pe aria X, dar aici sunt doar 2 postari, e clar ca nu voi primi raspuns si voi cauta alt forum, la asta m-am referit; nu ca nu sunt bune atatea arii.
4. Ma refer la ce se poate face prin intermediul netului si fara resurse financiare; Din aproape in aproape, prin cunostinte, acestea pot intra pe forum si la randul lor sa aduca alte pers. De ex. sa zic eu as putea sa aduc un nr de cca 10 noi membri, care la randul lor, daca le plac ar putea aduce fiecare sa zic cate 3-5 membri si la urma nr. userilor s-ar transforma intr-o progresie geometrica (e un caz fictiv).
5,6. Asa cum am specificat si eu sunt deacord, doar ca mi se par prea "brutale", dar intradevar respectul nu se poate impune mereu cu vorba buna, deci,. pana la urma, mere sa spunem.
7. De aceea la marimea textului e trecut X Large, XX Large, ca e tipicul USA, ahaha.
Acum alceva, citez: "majoritatea userilor din lume beneficiaza de conexiuni foarte bune de internet la ora asta", adica eu nu fac parte din majoritate, ca eu am viteza mai mica de net? aha ha te ei de mine? Bine am sa imi pun o viteza de net si mai mica si tot am sa intru pe forum. Na! sa vad ce ai sa faci?
Chestii noi:
 • Nu am reusit sa gasesc un buton pt comanda UNDO, atunci cand editez textul;
 • Fereastra de editare a textului ar fi bine daca ar fi un pic mai lata;
 • Nu am reusit sa vad care sunt moderatorii repartizati pe fiecare arie;
 • Sa inteleg ca esti singurul moderator?
 • De ce nu ai pus serverul aci in romania si l-ai pus tocmai in USA? (intreb din curiozitate)
 • Can intri pe o arie udeva la inceputul paginii scrie: "-= http://www.Piatra-Neamt.net =- Forum nemtean / Fun / Net Fun " Ar fi mai facil daca era scris doar forum nemtean (consider ca se incarca pagina intutil);
 • Acum o parte din obs. mele se refera la setari care probabil forumul asa le are si iti e destul de greu sa le editezi (asat in cazul in care ai constata ca trebuie facut acest lucru)
 • In rest FELICITARI !
Undo - click dreapta pe casuta unde scrii textul si ai undo acolo
Mai e un moderator dar intra mai rar
Serverul e in SUA, pt ca romanii nu ofera servicii de calitate decat la preturi foarte mari
Tot ce se refera l agrafica si la functiile forumului e problema scriptului care nu poate fi modificat dupa cum vrea fiecare. Totusi a aparut o versiune noua si mai frumoasa a scriptului, dar mai asteptam pana sa o instalam pentru ca mai are unele probleme de functionare si nu vrem sa facem noi teste aici pe nervii userilor
Ok, s-a rezolvat cu UNDO.
Doar un singur moderator pt. tot forumul,. esti de laudat.:eusa_clap:
Asa este cum spui si anume, multe servicii ce sunt oferite in romania sunt de proasta calitate.
Ma abtin de la a mai comenta tot ce se refera la grafica si la functiile forumului, deoarece am inteles ca: "e problema scriptului care nu poate fi modificat dupa cum vrea fiecare".
O zi buna!
P.S. Am inceput sa ma mai obisnuiesc cu comenzile de pe acest forum si pare din ce in ce mai accesibil.
Reference URL's