-= www.Piatra-Neamt.net =- Forum nemtean

Full Version: Locuri de evitat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Care sunt duva voi locurile care ar trebui evitate in Piatra-Neamt?

Aici includem absolut tot : baruri , restaurante , magazine , cluburi , cafenele , etc.

Asteptam pareri! :ninja:
mimi . restaurante nush :) magazine hmm orion :) cluburi . blue caffe cafenele nush :)
ca magazine sunt absolud de acord cu bodokid,orionul ma terorizeaza :))
casa afacerilor,bazarul
era o faza mai demult cand era bazarul in locul Kaufland-ului . cik l-au imbrakt pe unu cu japk aia de la blugi . si omul . a cumparat tot ce avea pe el "Nou" :)
faza cu blugii din bazar e super tare . oricum . nu am trecut pe acolo si nici nu o sa trec , alt loc de evitat .blue cafe . asta din ce am auzit, pt ca nu frecventez locul
blue cafe, blue star, dans club adult (m-am amuzat tare cand am vazut ca se numeste dans in loc de dance), paharnicul (inauntru), nefertiti,
a da ma . bine ca mi-ai adus aminte de adult . am fost o data acolo din greseala . vai de capul meu . cik calub si cel mai tare era ca avea fetze de masa dealea ca la restaurant . penibil locul , muzica si oamenii :))
a trebuit sa merg acum 2 sau 3 saptamani intr-o sambata (nu am putut sa stau decat maxim 1 ora pentru ca trebuia sa fiu la central) fiind invitat de un prieten bun care a dat de baut de ziua lui.
de la intrare am inceput sa rad : "Dans" Club Adult
nici nu incepuse seara bine , nici nu terminasem cafeaua de baut ca deja se luase la "ciondanit" vreo 2 indivizi.
si cea mai tare faza : pe la 3 si ceva au venit in central niste prieteni care fusese acolo si imi zic : bai frate au inceput aia sa bage sarbe acolo .deci penbil.
asa-i arnold . chiar k e penibil acolo :) aa. si te vazusem atunci :P stateai la ultima "canapea " :) jtiu eu ce jtiu . sambata trecut s-a spart un wc. si a iesit si o bataie :)
zona autogarii, mai exact mecanica ceahlau!
e oribil!
zona lenin

„Plaga“ D2 va fi extirpată în două luni
• cei 131 de locatari vor fi mutati pe strada Muncii, iar blocul va fi expertizat • dacă poate fi reabilitat, primăria va căuta surse de finantare • dacă nu, va fi demolat si se va fructifica doar terenul •
Blocul D2 de pe Aleea Tiparului va fi evacuat pînă la sfîrsitul lunii mai. Promisiunea vine din partea oficialilor pietreni, ca răspuns atît la solicitările locatarilor din vecinătatea acestui bloc-problemă, cît si la riscul la care sînt expusi cei care locuiesc în imobilul care se poate prăbusi. În plus, zona blocului D2 este un adevărat focar de infectie, iar dacă peste iarnă s-a mai trecut cum s-a trecut, încălzirea vremii nu-i nici o bucurie pentru nimeni. „Acest asa-zis bloc a devenit o ruină, după ce a fost devastat de cei au locuit sau locuiesc în el. Mirosurile pestilentiale au reapărut odată cu sosirea primăverii, ceea ce face aerul de nerespirat si împînzit cu tot felul de microbi în zona blocurilor vecine, în care locuiesc si oameni respectabili. Din aceste blocuri au dispărut aproape toti etnicii tiganii, iar cei care au rămas sînt linistiti si la locul lor. Nu am nimic cu etnicii, dar marea majoritate nu mai suportăm mizeria, scandalurile si vă rugăm să luati, cît mai repede cu putintă, măsuri drastice cu privire la acest bloc. Că nu mai rezistăm“. Cam în această tonalitate sînt sesizările pe care le primeste primăria cu privire la blocul D2 si la locatarii săi. De cînd în zonă s-a pus si un indicator rutier cu sens unic, care obligă soferii să treacă exact prin fata blocului, sînt mai multi cei care observă puradeii aproape dezbrăcati, fetele „dubioase“, cărutele adunate si scandalurile aproape zilnice. Oamenii au propus chiar să se strîngă semnături pentru evacuarea fortată a clădirii, iar blocul să fie dărîmat prin implozie. Primăria a primit toate aceste reclamatii, dar nu poate face nimic deocamdată. Oficialii pietreni transmit rugămintea locatarilor din zonă să mai aibă putintică răbdare, pentru că aceia care mai stau nu pot fi scosi din D2 si lăsati în stradă. Trebuie dusi undeva, iar primăria tocmai la asta lucrează: la locuintele de necesitate în care să-i mute. „Pînă la finalul lunii mai, Serviciul de Gospodărire Comunală si-a propus să evacueze blocul D2, iar locatarii să fie mutati pe strada Muncii. Imobilul va intra în expertizare, să vedem ce se poate face cu el. În conditiile în care suportă reabilitarea, vom căuta surse de finantare pentru reabilitare. Să vedem unde. Poate chiar fonduri ANL. Dacă nu suportă reabilitarea, va fi demolat si se va construi altceva. Poate chiar va veni un investitor privat. Cert este că nu excludem nici o variantă“, a declarat Nicoleta Husaru, purtătorul de cuvînt al primăriei.
Blocul D2 mai are ocupate doar două etaje, cele două superioare fiind evacuate în urmă cu trei ani, tot datorită pericolului de prăbusire. De îndată ce vor fi gata casele de pe strada Muncii, vor fi eliberate si celelalte două, după ce vor fi mutate cele 30 de familii (131 de persoane).
"Accesul la reteaua AmbraNet se poate face prin cablu Ethernet sau radio WiFi
Configurarea calculatoarelor si a interfetelor de retea, precum si pozitionarea cablului Ethernet pana la nodul de distributie Ambra cade in sarcina clientului"

de pe situl ambra ( cu a mic) domnii de acolo fac un fel de comert comunist , daca iti tragi cablu aerian te priveste , intrucat domnul cu d mic amariutei cu a mic, nu e raspunzator de mascarada cablurilor aerene trase de clintii sai ( nu e asa?) dar amplasarea punctelor de aces e pe stalpi deci cum te conectezi ambra ! hahahah cata magarie
pai eu cred ca ei fac asa pentru ca primaria nu cred ca le mai da voie sa intinda fire aiurea prin oras . oricum au o imagine cam proasta . rau administrata aceasta firma
zanatec punctele de acces utp is pe peretii blocurilor nu pe stalpi (Acces point-urile is pe stalpi).asa ca daca vrei ambra iti tragi cablu tu sau angajezi o firma pana la cutie de pe peretele blocului (max 95m cablu), iar daca nu ai cutie pe bloc te duci la firma si iti da o echipa sa-ti puna cutie pe blocul tau.
cam rau cu ambra ,eu am ambra,pe stalpul din strada am un hot spot pt wirless si tot in el e conectata si fibra optica iar de acolo pleaca un utp pana in pod la mine unde e conectat la un switch,iar din switch eu mi-am tras cablul si am mai tras la 2 prieteni,nu e mare scofala,am noroc ca switchul e in pod ma schimb in ce port vreau eu,doar eu am cheia iar daca vine amariutei tb sa ma caute:))e naspha pt cei care au cutiile pe bloc ca oaricum tb sa vina cineva cu scara
Am net de la Ambra de 4 ani,in primul an a fost durere,la o ploaie mai cu tunete si fulgere pica dar acum mere super,nu mi-a mai picat deloc,numa m-a deconectat odata ca uitasem sa platesc dar in rest e super fain,decat ClickNet sau alte dracii.e bun,au dublat si viteza iar la aia 35 ron care-i dau pe luna e destul.
ce treaba are ambra cu locurile de evitat?
chiar asa, ce treaba are? :eusa_think:
Carabusu Wrote:Am net de la Ambra de 4 ani,in primul an a fost durere,la o ploaie mai cu tunete si fulgere pica dar acum mere super,nu mi-a mai picat deloc,numa m-a deconectat odata ca uitasem sa platesc dar in rest e super fain,decat ClickNet sau alte dracii.e bun,au dublat si viteza iar la aia 35 ron care-i dau pe luna e destul.

Daca vrei tu sa stii, Ambra se foloseste de infrastructura Romtelecom ca sa dea net asa ca.:retard: .la fel ca si RDS-ul prin unele satuce de la munte, are inchiriata fibra optica :lol: De aia merge asa bine acum Ambra.
Reference URL's