-= www.Piatra-Neamt.net =- Forum nemtean

Full Version: Autobuze noi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
hahaha . autobuzele lu peste . auzi fara AC si fara locuri speciale.da-o in cascaval.miroase a COMISIOANE grase.penibili , ultra penibili , mega penibili.cum naiba sa nu aduci tu niste autobuze calumea in orasu asta daca tot vrei sa-l modernizezi?!?eu cred ca 10 din astea cu toate dotarile erau de ajuns.sa traiti bine!
eu as recomanda niste autobuze pe gaz ca in tarile din vest care au emisii poluante scazute si mai putin zgomotoase.de alea cu buteliile pe ele.
eu as recomanda alti directori si chiar alta administratie
Decat alea vechi . bune si astea :)
mai bune sunt iveco alea vechi decat cele noi. macar nu sunt asa zgomotoase. si pe deasupra sunt si incapatoare.
am vazut ca totusi au scris electronic
ce-i drept, le-am vazut seara
Off: îmi place să înviu topice :P
On: Deci. ce se aude cu autobuzele noi? :D
N-am mai fost demult acasă, adică să stau mai mult pe-acasă şi să mă plimb. Am tras o fugă weekendul trecut şi, cât timp aşteptam pe cineva în dreptul gării, am zărit un autobuz cu afişaj electronic şi cu număr. 104, sau 108, sau ceva de genul.
Deci, sunt sau nu sunt autobuze noi? Are cineva poze? Ştie cineva mai multe detalii legate de trasee? Îs curioasă şi eu. :ninja:
Erau noi acum un an doi, acuma insa.
Pentru mine-s noi că nu le ştiu :)
Ţin minte ce ochi făceam văzând (şi plimbându-mă cu) troleibuzele verzi, acum ceva ani. Călătoream comod. Şi mă amuza să le văd când şi când că-şi "coboară antenele" :) Alea-mi plăceau mie.
ETA: Verzi la interior, voiam să spun. Am aflat pe un alt forum (pot să-l dau aici?) cu discuţii despre troleibuze în general, că este vorba despre troleibuze Berliet. Faine!

Troleibuzul SA a rămas cumva singura societate care se ocupă de transport călători? Ştiu că mai era şi RATUC-ul. În urmă cu ţ ani.

Amu' nu daţi cu roşii, că nu mai ştiu prea multe de acasă.
Troleibuzul a ramas singura societate, in afara de aia cu microbuzele! si sunt promisiuni ca odata cu obtinerea de niste banuti ca se vor aduce niste trolee noi, cum vezi prin buc. sau alte orase!
Pages: 1 2 3
Reference URL's